Bamischijf

Wie zijn wij

Swinkels Food is producent van verschillende kwaliteitssnacks. Van kroketten in alle soorten, smaken en gewichten, tot bamiblokken en -schijven én ambachtelijk bereide nasiballen. Daarnaast kookt Swinkels Food pasta, die verwerkt wordt in verschillende maaltijdsalades.

Harold Swinkels

Harold Swinkels is de man achter Swinkels Food.

‘De liefde voor snacks is mij met de paplepel ingegoten. Ik ben bijna letterlijk geboren tussen de aardappelen en de friet.’ De cafetaria van zijn ouders was een begrip in Helmond. ‘In mijn jeugdjaren is de fascinatie voor snacks ontstaan. En dan met name het productieproces van de kroket boeide me.’

Vanuit de keuken

Harold begon letterlijk vanuit zijn keuken.

‘Met mijn zelfgemaakte snacks ging ik de deuren van cafetaria’s langs. Later is dit uitgebreid naar horeca groothandel en supermarkten.’ Na jarenlang in Someren te hebben gezeten, opende Swinkels Food in 2013 zijn nieuwe bedrijfspand in Helmond. Vanuit deze locatie worden klanten bediend door heel het land en zelfs daarbuiten. Van horecagroothandels tot supermarktketens en van cafetaria’s tot industriële afnemers.

Swinkels Food

Na de hotelschool deed Swinkels ervaring op bij diverse fastfood bedrijven.

‘En toen kwam ineens de vraag of ik de zaak van mijn ouders wilde overnemen. Ik heb besloten dat niet te doen en een eigen bedrijf op te richten. Het productieproces van snacks heeft me altijd meer getrokken.’

Kwaliteitssnacks

Swinkels Food is producent van verschillende kwaliteitssnacks. Van kroketten en bitterballen in alle soorten, smaken en gewichten, tot bamiblokken en -schijven. Sinds kort produceert Swinkels Food ook snacks onder eigen naam.